Over ons

Over ons

Start-Upp heeft als doel

Ondernemers te helpen aan een moderne en op maat gemaakte website

Joran van der Bijl en Dave Troost zijn Start-Upp samen begonnen vanuit een hobby en passie. Het bouwen en begrijpen van een website is begonnen als hobby en vonden we beide erg interessant.

We zagen veel oude websites wat zelf heel jammer vonden omdat je zoveel uit een goede website kan halen. Denk aan meer naamsbekendheid, meer klanten, meer tevredenheid. Dit loop je dus mis met een oude website!

Doordat we als hobby al meerdere websites zelf hadden gebouwd krijgen we steeds meer de vraag of we mensen niet wilde helpen met hun website. Op deze manier ontstond Start-Upp, het advies geven en bouwen van websites!

"Met een goede website haal je meer klanten binnen"

Een website is het moderne visitekaartje.

Potentiële klanten beoordelen je op basis van je website. Vaak is het zelfs zo dat je website het eerste is wat een potentiële klant ziet, als deze dus niet goed functioneert loop je klanten mis.

Onze ontwikkeling

De weg van Start-Upp

Ook wij zo zijn maar ergens beginnen en leren veel onderweg. Wij nemen je graag mee in onze ontwikkeling.

Augustus 2023Start-Upp gaat live!
Oktober 2023Kantoor in Oud-Beijerland
December 2023Succes jaar!
2024......

''Een website is net een zwitsers zakmes''

Een zwitsers zakmes is een van de meest handige tools die je kan hebben. Dit vind ik ook met websites zo. Een website is de basis van je uitstraling, je marketing campagne, je online aanwezigheid.

Een website kan je perfect up-to-date houden waardoor potentiële klanten u kunnen vinden en lezen wat u als bedrijf doet.

Een website is hierdoor gigantisch waardevol en kan zoveel meerwaarde bieden, net zoals een zwitsers zakmes.  

Bekijk hier ons portofolio

Site Links

Follow Us

© 2023 Created by Start-upp